Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έβαλε με υπουργούς του Τάσσου Παπαδόπουλου για τη στήριξή τους στο κάλεσμα Καρογιάν

a 26 Ειδήσεις
a 5509 Ειδήσεις

Την οργή όλων των συνεργατών του πατέρα του προκάλεσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος μετά το μήνυμα SMS που έστειλε σε όλους τους πρώην υπουργούς του ΔΗΚΟ που παρεβρέθηκαν στο κάλεσμα Καρογιάν με θέμα τις προεδρικές εκλογές και την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ», ο ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ στο οργισμένο sms που απέστειλε στους «υπουργούς του Τάσσου Παπαδόπουλου» έγραφε επί λέξει και με κεφαλαία γράμματα: «ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΨΟ, EAN ΟΧΙ ΧΥΔΑΙΟ, ΕΣΕΙΣ, ’ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ’ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ… ΝΙΚΟΛΑΣ».

Υπενθυμίζεται ότι προχθές στο ΔΗΚΟ συναντήθηκαν με τον Μάριο Καρογιάν και δήλωσαν την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του κόμματος για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας υπό τον Νίκο Αναστασιάδη κομματικά στελέχη που υπήρξαν μέλη των κυβερνήσεων Τάσσου Παπαδόπουλου και Σπύρου Κυπριανού.

Οι «υπουργοί του Τάσσου» που παρέστησαν ήταν οι Μάκης Κεραυνός, Μάρκος Κυπριανού, Χριστόδουλος Πασιαρδής, Αντώνης Μιχαηλίδης, Φώτης Φωτίου, Χρίστος Ταλιαδώρος, Βασίλης Πάλμας και ο Πολάκης Σαρρής, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ λόγω κωλύματος δεν παρέστη ο Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος, όμως, διαβίβασε ότι συμφωνεί με τον κομματικό προσανατολισμό στις προεδρικές.

Η ενέργεια του Νικόλα Παπαδόπουλου προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στους παραλήπτες του γραπτού μηνήματος, με κορυφαία την απόφαση του Πολάκη Σαρρή να παραιτηθεί από το Δ.Σ. του Κέντρου Μελετών «Τάσσου Παπαδόπουλου»

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ