Καθήκον όλων η αναβάθμιση της άγριας ζωής λέει ο Υπ. Γεωργίας

a 5 Ειδήσεις
a 70 Ειδήσεις
Eχουμε όλοι καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την περαιτέρω αναβάθμιση της διαχείρισης του κυνηγίου και της άγριας ζωής στον τόπο μας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης… 

Σε επιμνημόσυνο λόγο στο μνημόσυνο του τέως Διευθυντή του Ταμείου Θήρας Σάββα Σάββα, ο κ. Αλετράρης αναφέρθηκε στην αγάπη του εκλιπόντος για την άγρια ζωή και στην πορεία του που τον οδήγησε μέχρι τη θέση του Διευθυντή του Ταμείου Θήρας.

Οπως είπε, ο κ. Αλετράρης, ”πιστός σε αξίες και αρχές και ανυποχώρητος υπερασπιστής του νόμου και της τάξης, (ο Σάββας) δεν δίστασε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του να πάει κόντρα σε άνομα συμφέροντα και αρρωστημένες νοοτροπίες”.

”Οι υπερασπιστές τέτοιων αρρωστημένων νοοτροπιών και άνομων συμφερόντων δεν δίστασαν να κόψουν με τον πιο άνανδρο και εγκληματικό τρόπο το νήμα της ζωής του στις 23 Μαρτίου 1999. Πίστευαν πως με την αποτρόπαια αυτή τους πράξη θα έβγαζαν το εμπόδιο από τα παράνομα τους σχέδια”, είπε ο Υπουργός Γεωργίας και πρόσθεσε: ”Έσφαλλαν όμως. Ο άδικος θάνατος του Σάββα όπλισε τους συναδέλφους του με μεγαλύτερο πείσμα και τους έδωσε το μέτρο σύγκρισης στην προσφορά προς την Υπηρεσία”.

”Έχουμε όλοι καθήκον και υποχρέωση προς τον αείμνηστο Σάββα να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την περαιτέρω αναβάθμιση της διαχείρισης του κυνηγίου και της άγριας ζωής στον τόπο μας”, συνέχισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Αλετράρης η Πολιτεία την οποία ο Σάββας Σάββα υπηρέτησε πιστά και για χάρη της οποίας έδωσε και την ίδια του τη ζωή θα τον θυμάται για πάντα.