Κηδεύεται σήμερα στη Σωτήρα ο Γ.Γεωργίου

CEB1 66 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Σήμερα στις 3:30 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του Γεώργιου Γεωργίου Ππάντουρα (“Τσικίτο” ή “Στότσιη”) στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για τα δύο του παιδιά.

CEB1 1547 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το αληθινό πρόσωπο του Γεωργίου

Όσοι γνώριζαν καλά τον Γεωργίου εδώ στη Σωτήρα, παρά τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις, έχουν να πουν μόνο ένα καλό λόγο. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε από το επάγγελμα του ασφαλιστή, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε να βοηθά κρυφά και χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί οικογένειες που το είχαν ανάγκη. Μεγάλη ήταν και η συνεισφορά του στην Σωτήρα, αφού προσέφερε με δική του πρωτοβουλία οικονομική στήριξη σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου, “θέλοντας να βοηθήσει όπως έλεγε την κοινότητα”.

Ο Γεωργίου διετέλεσε και για μερικούς μήνες Πρόεδρος του Ονήσιλου Σωτήρας, κατά την περίοδο που η ομάδα πάλευε να γλιτώσει από τις οικονομικές περιπέτειες, όμως η χρεοκοπία και η δημιουργία του νέου Σωματείου Ονήσιλος 2014 ήταν αναπόφευκτη.

Σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων οφείλεται ο θάνατος



Σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων από τους δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε, οφείλεται ο θάνατος του Γιώργου Γεωργίου άλλως «Τσικίτο» 40 χρόνων από τη Σωτήρα, κάτοικος Πύλας.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 40χρονου διενεργήθηκε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κυρία Παπέττα ανέφερε ότι ο θάνατος του Γεωργίου οφείλεται «σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων», που προκλήθηκαν από δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η ιατροδικαστής ανέφερε ότι η μία σφαίρα έπληξε από πίσω τον Γεωργίου, στον δεξιό ώμο και εξήλθε από το δεξί χέρι.

Η δεύτερη σφαίρα έπληξε τον 40χρονο από μπροστά στο ύψος της καρδίας και βγήκε δεξιά περίπου στο ύψος του πνεύμονα.

Δείτε βίντεο με τις νέες εξελίξεις της δολοφονίας.

SotiraNews