Μαρίνα Αγίας Νάπας: Αναβαθμίζεται η διεθνής εικόνα

a 33 Αγία Θέκλα, Αγορά, Ειδήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας
a 38 Αγία Θέκλα, Αγορά, Ειδήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Ως κέντρο οικιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, η Μαρίνα Αγίας Νάπας εξελίσσεται ταχέως σε μαγνήτη διεθνούς εμβέλειας για τους πλέον απαιτητικούς επενδυτές, ιδιοκτήτες σκαφών και πιθανούς αγοραστές πολυτελών οικιστικών μονάδων.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της διεθνούς εικόνας της, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προχώρησε σε ανανέωση της εταιρικής της εικόνας, με νέο λογότυπο που αντικατοπτρίζει τη δυναμική του έργου σε διεθνές επίπεδο και τη μοναδικότητα του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού.

a1 3 Αγία Θέκλα, Αγορά, Ειδήσεις, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το νέο λογότυπο είναι εμπνευσμένο από τα αρχιτεκτονικά σχέδια των δύο πύργων, και συγκεκριμένα από τον εντυπωσιακό περιστροφικό σχεδιασμό τους, που αποτελεί σημείο αναφοράς του έργου και αντικείμενο διεθνούς αναγνώρισης και θαυμασμού. Ο σχεδιασμός του έργου έγινε από το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο SmithGroupJJR, με γνώμονα τη διασφάλιση ευχάριστης και πολυτελούς διαβίωσης προσαρμοσμένης ευρηματικά στο μεσογειακό μοντέλο της σύγχρονης διαμονής, και αποτελεί ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του έργου που προσελκύουν επενδυτές διεθνούς εμβέλειας σε αυτό.

Το λογότυπο παρουσιάζεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια του έργου που απευθύνεται σε μεγάλους επενδυτές παγκοσμίως, προβάλλοντας το διεθνές προφίλ, την πολυτέλεια και την ποιότητα του, που το καθιστούν αντάξιο αντίστοιχων σημαντικών οικιστικών και τουριστικών αναπτύξεων στον κόσμο.

Το νέο λογότυπο και όλα τα νέα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας του έργου, αποτυπώνονται επίσης και στη νέα ηλεκτρονική σελίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, MarinaAyiaNapa.com.

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

SotiraNews