Τριήμερο πένθος από το ΔΗΣΥ για τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Καρρά

CEB1 7 Αντώνης Καρράς, Βουλή των Αντιπροσώπων, ΔΗΣΥ, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 922 Αντώνης Καρράς, Βουλή των Αντιπροσώπων, ΔΗΣΥ, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο αδόκητος θάνατος του συναγωνιστή Αντώνη Καρά, γέμισε με θλίψη τη μεγάλη οικογένεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του. Για χρόνια βουλευτής Αμμοχώστου και μετέπειτα Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, “εργάστηκε άοκνα για την εκπροσώπηση των ψηφοφόρων Αμμοχώστου και του κόμματος στη Βουλή.

Επιπλέον υπηρέτησε την πόλη της Αμμοχώστου από την θέση του Αντιδημάρχου στην προσφυγιά”, σημειώνεται στην ανακοίνωση. Εξάλλου ο Αντώνης Καράς, από τα ιδρυτικά μέλη και στελέχη του ΔΗΣΥ, διετέλεσε και Οργανωτικός Γραμματέας του κόμματος, ενώ, συνεχίζει η ανακοίνωση, “συνολικά η προσφορά του στην παράταξη μας, στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και στην Κύπρο ολόκληρη, αφήνει μια ανεξίτηλη μνήμη. Άνθρωπος με ξεχωριστή προσωπικότητα, φιλικός και σεμνός, αφήνει και τις καλύτερες ανθρώπινες εντυπώσεις σε όλους όσους τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του”.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και ολόκληρη η Παράταξή εξέφρασε “με θέρμη συλλυπητήρια στην οικογένεια του”, ενώ σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, “το Εκτελεστικό Γραφείο του Κόμματος αποφάσισε να κηρυχτεί 3ήμερο πένθος και στην κηδεία του εκλιπόντος να παραστεί σύσσωμο το Εκτελεστικό Γραφείο καθώς και η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι σημαίες στα Κεντρικά και Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ θα παραμείνουν μεσίστιες έως και την Τετάρτη”.

Φως στα αίτια του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντώνη Καρά, έδειξε η νενομισμένη νεκροτομή.

Σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής οφείλεται ο θάνατος του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντώνη Καρά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 70χρονου Αντώνη Καρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

“Ο θάνατός του οφείλεται σε ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής ενώ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του στο Παραλίμνι έχασε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου επιθεώρησαν τη σορό χωρίς να εντοπίσουν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.