Φόνος διαπράχθηκε στην Παλλουριώτισσα

a Ειδήσεις
a 124 Ειδήσεις

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα αλλοδαπό από την Ρουμανία, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. Ανέφερε, επίσης, ότι από τις εξετάσεις που έχουν διενεργηθεί μέχρι στιγμής, διαπιστώθηκε ότι γύρω στη 01:30 σήμερα αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στην περιοχή Αγλαντζιάς, βρισκόταν στο σπίτι του θύματος στην λεωφόρο Λάρνακος, στην περιοχή Αγλαντζιάς, όπου εκεί συζήτησε με το θύμα, στην παρουσία ακόμα τριών αλλοδαπών προσώπων… 

Σε κάποια στιγμή, συνέχισε ο κ. Αγγελίδης, φαίνεται ότι το πιο πάνω πρόσωπο έδεσε το θύμα με σχοινί και άρχισε να το κλωτσά σε διάφορα μέρη του σώματος του στην παρουσία των υπολοίπων.

“Σήμερα το πρωί αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν νεκρό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στα πλαίσια των εξετάσεων συνελήφθηκε τόσο το πρόσωπο που βρισκόταν στην κατοικία του θύματος όσο και τα άλλα τρία πρόσωπα τα οποία διέμεναν με το θύμα. Συγκεκριμένα για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα πρόσωπα για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, τα οποία και ανακρίνονται”, πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του θύματος θα εξακριβωθούν με τη νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο από ιατροδικαστή.

Ανέφερε, τέλος, ότι η σκηνή βρίσκεται υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και της εξακρίβωσης του κινήτρου ή του ελατηρίου που οδήγησε στην εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: koukouvagia