Οι τουρκικές εφημερίδες τα έβαλαν με τη Χρυσή Αυγή

a 151 Ειδήσεις
a 6278 Ειδήσεις
«Δεν τους έφθανε η Κωνσταντινούπολη, ζήτησαν και τη Σμύρνη»

Με τίτλο «Συνεχίζονται οι ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα» η εφημερίδα Μπιργκιούν γράφει ότι η Χρυσή Αυγή, που ανέβασε τα ποσοστά της, συνεχίζει τις απειλές και επιθέσεις της κατά των μεταναστών… 

Η Χρυσή Αυγή απείλησε ότι θα εκδιώξει τους μετανάστες και τα παιδιά τους από τα νοσοκομεία και τους παιδικούς σταθμούς, προστίθεται, και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δημιουργήσει χώρο για τους Έλληνες. Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Αφγανικού Συνδέσμου στην Ελλάδα είπε ότι από την ημέρα των εκλογών τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα. “Κάθε μέρα δέρνουν κόσμο. Σκοπός τους δεν είναι να τρομάξουν μόνο τον κόσμο. Χτυπούν για να σκοτώσουν”. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η Γενί Σαφάκ με τίτλο «Οι έλληνες ρατσιστές θα πετάξουν τους μετανάστες στους δρόμους».

Η Τακβίμ με τίτλο «Ξέρασε πάλι μίσος» γράφει ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος έγινε πλέον αναιδής και σε προεκλογική του εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη είπε ότι θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και τη Μαύρη Θάλασσα. Στο θέμα αναφέρεται και η ιστοσελίδα του δικτύου NTV με τίτλο «Δεν του έφθασε η Κωνσταντινούπολη, ζήτησε και τη Σμύρνη». Γράφει επίσης ότι ο Μιχαλολιάκος επέκρινε έντονα και τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης επειδή εξέφρασε την επιθυμία να δώσει το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε λεωφόρο της πόλης.