Η Πυροσβεστική Αμμοχώστου φύτεψε δέντρα στη Δερύνεια

a 200 Ειδήσεις
a 4469 ΕιδήσειςΕκατοντάδες καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν σήμερα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου στο πλαίσιο της εθελοντικής εργασίας τους, στην Λεωφόρο Ελευθερίας στο Δήμο Δερύνειας. Η δεντροφύτευση έγινε στην παρουσία του Δημάρχου Δερύνειας Αντρου Καραγιάννη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και αρκετών εθελοντών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Πανίκος Νικολή, Επαρχιακός Υπεύθυνος των Πυροσβεστικών Σταθμών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου ανέφερε ότι «η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εθελοντικής εργασίας των ανδρών της Π.Υ. σε συνεργασία με τον Δήμο Δερύνειας και αρκετούς εθελοντές. Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λεωφόρο Ελευθερίας στο κύριο δρόμο Δερύνειας – Παραλιμνίου».

Πρόσθεσε ότι «η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα πλαίσια της προσπάθειας της για φύλαξη του πράσινου και του φυσικού περιβάλλοντος, δείχνει αρκετές φορές με διάφορες ενέργειες της έμπρακτα και εθελοντικά την αγάπη της προς το περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτά άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου ανέλαβαν να φυτέψουν περίπου 300 καλλωπιστικά φυτά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Νικολή είπε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο πλαίσιο της εθελοντικής της προσφοράς θα προσφέρει και στο μέλλον τις υπηρεσίες της, προκειμένου αρκετές περιοχές της ελεύθερης Αμμοχώστου να δεντροφυτευτούν, δίνοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερη ομορφιά στο περιβάλλον.