Δολοφονία “Τσικίτο”: Όπλα και χάρτης στην κατοχή του Ρώσου (εικόνα)

CEB1 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις
Δυο όπλα ένα εκ των οποίων κοντόκαννο κυνηγετικό, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 52χρονου Ρώσου τον οποίο η Αστυνομία συνέλαβε χθες.

CEB1 40 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις

Ο 52χρονος δεν αποκλείεται, όπως προκύπτουν από πληροφορίες, να συνδέεται με την δολοφονία του Γιώργου Γεωργίου, άλλος “Τσικίτο”. Στην δερμάτινη τσάντα, εντοπίστηκαν κολλητική ταινία, αριθμός φυσιγγίων, τρία μαχαίρια με λεπίδες, usb καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός εγγράφων και σημειώσεις γραμμένες στο χέρι.

Στην κατοχή του, πέραν του κυνηγετικού εντοπίστηκε ένα δεύτερο όπλο, ένα ομοίωμα πιστολιού καθώς επίσης και χάρτης, στον οποίο υπήρχε σημειωμένη η περιοχή όπου βρίσκεται η οικία ατόμου του υποκόσμου. Σημειώνεται ότι, η δολοφονία του “Τσικίτο” έγινε έξω από την οικία του. Το θύμα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς, απο απόσταση περίπου 150μ. Ο πρώτος τον έπληξε από πίσω στη δεξιά ωμοπλάτη και το βλήμα βγήκε από το δεξί χέρι πάνω στο βραχίονα.

Αμέσως μετά που δέχθηκε το πρώτο κτύπημα, ο Γεωργίου γύρισε προς το μέρος του δολοφόνου και έτσι δέχθηκε δεύτερο κτύπημα μπροστά στο στήθος, που έπληξε καρδιά και πνεύμονα και βγήκε πίσω δεξιά.

Το πρώτο κτύπημα –σύμφωνα με την ιατροδικαστή- δεν ήταν θανατηφόρο γιατί δεν έπληξε ζωτικό όργανο αλλά όταν χτυπήθηκε για δεύτερη φορά από μπροστά, πλήγηκε κατευθείαν σε ζωτικά όργανα, γεγονός που οδήγησε στο θάνατό του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες για την γκανγκστερική δολοφονία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο περαιτέρω συλλήψεων. Σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξάλλου αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί με τον 52χρονο και δυο άλλα πρόσωπα για έκδοση ενταλμάτων προσωποκράτησης.

CEB11 16 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις

Πηγή: SigmaLive