Σήμερα το ναι ή όχι Χριστόφια για Προεδρικές

a 262 Ειδήσεις
a 6751 Ειδήσεις
Σήμερα αναμένεται ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα η απόφαση της Ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για το κατά πόσον ο σημερινός Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας θα είναι υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2013… 

Σύμφωνα με αναλυτές το πιθανότερο είναι η απόφαση να είναι αρνητική, αφού ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει ήδη ανακοινώσει στους βουλευτές του ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος .

Απαντώντας την Κυριακή σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εάν θα είναι τελικά υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές και κατά πόσν θα ανακοινώσει την απόφασή του στη συνεδρία Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, ανέφερε «πολύ σύντομα θα το ακούσετε».

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συζητήσει την Δευτέρα για όλα τα ζητήματα περιλαμβανομένου και του θέματος για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Δημήτρη Χριστόφια, θα πάρει τις αποφάσεις της που στη συνέχεια θα δημοσιοποιηθούν.

Όπως δήλωσε: “Ο πλέον αρμόδιος θεωρώ να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας. Ας κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή».