Αιτήσεις για έξι νέα ξενοδοχεία στην Αγία Νάπα

CEB1 32 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Τα πάνω της έχει πάρει η Αγία Νάπα που επιδιώκει να προσφέρει ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία στους επισκέπτες της. Ήδη, η Αγία Νάπα ετοιμάζεται για τη νέα τουριστική σεζόν, ενώ αυτό το διάστημα φιλοξενούνται αθλητικές ομάδες στην περιοχή, οι οποίες κάνουν τις προπονήσεις τους. Αιτήσεις για νέα ξενοδοχεία, επεκτάσεις και μετατροπές συμπληρώνουν την εικόνα κινητικότητας και ανάπτυξης στην περιοχή.

CEB1 1580 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Νέα ξενοδοχεία
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ενώπιον του Τμήματος Πολεοδομίας, βρίσκονται δώδεκα αιτήσεις για ανέγερση ή μετατροπές ξενοδοχείων. Ειδικότερα αναφέρεται ότι πρόκειται για έξι αιτήσεις ανέγερσης νέων ξενοδοχείων και έξι αιτήσεις για μετατροπές διαμερισμάτων σε ξενοδοχεία. Οι ιδιοκτήτες των υποστατικών εκμεταλλεύονται τα πολεοδομικά κίνητρα τα οποία εξήγγειλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, «όλη η Αγία Νάπα θα επωφεληθεί των κινήτρων και όλοι οι Δημότες εργάζονται για την αναβάθμιση της περιοχής». Πρόσθεσε ότι η Αγία Νάπα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας ειδικότερα.

Επεκτάσεις 27 ξενοδοχείων
Παράλληλα, 27 ξενοδοχεία και τουριστικά διαμερίσματα αιτήθηκαν επέκτασης, εκμεταλλευόμενα τα πολεοδομικά κίνητρα. Πρόκειται για τα:
ADAMS HOTEL
ASTERIAS BEACH HOTEL
AENEAS HOTEL
NISSIANA HOTEL
TASIA MARIS
ANESIS
SANCTA NAPA
MELPO ANTIA
MELISSI HOTEL
EURONAPA
NISSIANA BUNGALOWS
BELLA NAPA HOTEL
GRECIAN BAY
GRECIAN SANDS
ALION BEACH HOTEL
NISSI PARK
ANMARIA BEACH HOTEL
PANTHEA
FOURTOUNA (CALLISTO ANNEX 2)
EVABELLE
STAMATIA
NELIA HOTEL
NELIA GARDENS
NEW FAMAGUSTA
KAOS APTS
ANONYMOUS HOTEL
και NISSI BEACH HOTEL

Πηγή: InBusinessNews