Έρανος Ανόρθωσης Αμμοχώστου για την Ελλάδα

a 242 Ειδήσεις
a 7729 ΕιδήσειςΣε συνέχεια του εράνου που διενεργήθηκε από τους φίλους του Σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου προς στήριξη των αδελφών Ελλήνων, το βαρωσιώτικο Σωματείο, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κωνστάντιας-Αμμοχώστου προχώρησε στις διαδικασίες αποστολής της βοήθειας στην Ελλάδα… 

Στα πλαίσια, αυτών των διαδικασιών ο Μητροπολίτης κ. Βασίλειος επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Σωματείου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για συμβολική παραλαβή των τροφίμων.

Τον Μητροπολίτη υποδέχτηκαν οι Αντιπρόεδροι Γιώργος Κοσιής και Μιχάλης Ππεκρής, καθώς και σύσσωμο το διοικητικό προσωπικό του Σωματείου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να λάβουν τις ευλογίες του, ενώ τον ξενάγησαν και στο Μουσείο του Σωματείου.

Ο Μητροπολίτης συγχάρηκε την ευγενή συνεισφορά των φίλων του Σωματείου προς την Ελλάδα και διαβεβαίωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες τα τρόφιμα θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και θα διανεμηθούν κατάλληλα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από συμφωνία της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ τα τρόφιμα θα δοθούν σε προσφυγικές περιοχές της Αθήνας όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, η Νέα Ιωνία και η Νέα Χαλκηδόνα.

Η Ανόρθωσις επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τόσο την Ιερά Μητρόπολη όσο και τον ίδιο το σεβαστό Μητροπολίτη για τη βοήθεια τους στον έρανο αλλά και στην όλη βοήθεια που προσφέρουν στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.