Αποκαλύψεις για τη BMW Σειρά 2

a 48
a 4321Η BMW Σειρά 2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, διέρρευσαν όμως από το autotriti.gr πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της.

Επί της ουσίας η νέα BMW Σειρά 2 είναι η δίπορτη, κουπέ έκδοση της Σειράς 1, οπότε τα κοινά στοιχεία που εντοπίζονται είναι αρκετά, τόσο σχεδιαστικά, όσο κυρίως στα μηχανικά μέρη και στους κινητήρες.

Σύμφωνα πάντως με τις αποκλειστικές-κατασκοπευτικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, η νέα BMW Σειρά 2 διατηρεί τον premium χαρακτήρα και τα βασικά χαρακτηριστικά της Σειράς 1 κουπέ, δηλαδή τις συμπαγείς διαστάσεις και το τρίθυρο αμάξωμα, ενώ δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση ούτε η πίσω κίνηση ούτε τα ισχυρά μηχανικά σύνολα, τα οποία την διαφοροποιούσαν σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της Σειράς 1.

Τα εμπρός φώτα βέβαια, ίσως παραπέμπουν περισσότερο στην Ζ4, ειδικά στην ανοικτή έκδοση της Σειράς 2, ενώ η εικόνα του εσωτερικού θα είναι σχεδόν ίδια με αυτή της δεύτερης γενιάς της Σειράς 1.

a1 10

Σε ότι αφορά στην πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται η νέα Σειρά 2, πρόκειται για την γνώριμη πισωκίνητη πλατφόρμα της BMW, στην οποία άλλωστε βασίζονταν και οι δύο γενιές της Σειράς 1, ενώ αναμένεται να βασιστούν και αρκετά μελλοντικά μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας.

H BMW πράττει με την Σειρά 2 και την Σειρά 1, ότι έπραξε και με τις Σειρά 4 σε σχέση με την Σειρά 3, στοχεύοντας σε διεύρυνση της γκάμας της και σε νέο αγοραστικό κοινό. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι την επίσημη παρουσίαση της, η οποία τοποθετείται χρονικά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πηγή: autotriti.gr