Η BMW επεκτείνει τη σειρά X

a 59
a 2623

Άνθρωποι της BMW παραδέχθηκαν ότι στα σκαριά βρίσκονται και άλλα μοντέλα της σειράς X, μιας και η βαυαρική εταιρεία θέλει να αναπτύξει περαιτέρω την γκάμα των crossover της.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη νέα X2, η οποία έλαβε το «πράσινο φως» για να βγει στην παραγωγή το 2017 και θα τοποθετηθεί κάτω από την ανανεωμένη X3 και τη νέα X4 -που θα κάνει πρεμιέρα μαζί με την Χ6 facelift τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά τη νέα X2, από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία διακρίνουμε ότι υιοθετεί τις σχεδιαστικές γραμμές της σειράς, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θα διαθέτει 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

Επίσης, θα είναι και αυτή -όπως και η νέα X1- προσθιοκίνητη, πατώντας στη νέα πλατφόρμα UKL, στην οποία πατά και η νέα Active Tourer Σειρά 2.

Παράλληλα, οι φήμες κάνουν λόγο για τα μηχανικά σύνολα της νέας BMW X2, τα οποία θα είναι 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μοτέρ άμεσου ψεκασμού βενζίνης και common-rail diesel από 1,5 λτ. έως 2λιτρα, ενώ η μετάδοση της κίνησης φαίνεται ότι θα γίνεται, μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ή προαιρετικά ενός 8τάχυτου αυτόματου και στους 4 τροχούς (xDrive).

a1 5

Πηγή: autotriti.gr