Συνελήφθη η γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Σιζόπουλο για τα botox

CE91 Ειδήσεις
Γυναίκα από τη Λεμεσό ηλικίας 53 ετών συνελήφθη μετά από καταγγελία φαρμακοποιού από την Πάφο σχετικά με υπόθεση λήψης ενέσιμου σκευάσματος το οποίο ανέφερε ότι το έπαιρνε εκ μέρους του Συνδέσμου Θαλασσαιμικών, πράγμα που ο Σύνδεσμος αρνήθηκε.

CE91 105 Ειδήσεις

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο το οποίο προ μηνών είχε καταγγείλει τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, για παράνομη διακίνηση botox.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε το 2014, όταν σε φαρμακείο της Πάφου εμφανίσθηκε η 53χρονη που ζήτησε και πήρε ενέσιμο φάρμακο το οποίο ανέφερε ότι το λάμβανε εκ μέρους του Συνδέσμου Θαλασσαιμικών Πάφου για τις ανάγκες του συνδέσμου. Προς το σκοπό αυτό, η γυναίκα είχε συνεννοηθεί με τον φαρμακοποιό προκειμένου όπως ανέφερε να γίνει η αποπληρωμή από τον Σύνδεσμο.

Όταν ωστόσο τους επόμενους μήνες ο φαρμακοποιός άρχισε τις προσπάθειες να λάβει τα χρήματα, ενημερώθηκε από τον Σύνδεσμο ότι ούτε είχε ζητηθεί η αγορά τέτοιου φαρμάκου εκ μέρους του, ούτε και είχε εξουσιοδοτήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα για να προβεί σε οποιαδήποτε αγορά.

Η 53χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία και μεταφέρθηκε ήδη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει υπόθεση απόσπασης περιουσίας δια ψευδών παραστάσεων. Ανακρινόμενη η ίδια ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο Θαλασσαιμικών, λόγω της ιδιότητας της ως ιατρικής επισκέπτριας.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ