Citroen C-Aircross Concept

a 87
a 345

Η Citroen αποκαλύπτει την πρωτότυπη εκδοχή της δικής της πρότασης στα μικρά crossover, την οποία θα δούμε στην παραγωγή το αργότερο έως τις αρχές του 2018.

a2 6

Tο C-Aircross Concept κινείται σε αντίστοιχα με το C3 Picasso πλαίσια από πλευράς μεγέθους, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό και την αεροδυναμική. Για την περίσταση, το πρωτότυπο «πατά» σε τροχούς 18 ιντσών διαθέτοντας μάλιστα μια πανοραμική γυάλινη οροφή.

a3 5

Στα σχεδιαστικά highlight του πρωτοτύπου συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι πόρτες, οι οποίες ανοίγουν με αντίθεση φορά, κάτι ασφαλώς που καταργεί την αναγκαιότητα ύπαρξης κεντρικών κολονών, οι εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα καθώς και ο διαχύτης στο κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα.

a4 3

Στο εσωτερικό, το οποίο κατέχεται από φουτουριστικές τάσεις, το μάτι τραβούν το vision board εμπρός από το οπτικό πεδίο του οδηγού, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει τον συμβατικό πίνακα οργάνων, καθώς και η αιωρούμενη «12άρα» οθόνη στο μέσον του «μονοκόμματου» ταμπλό.

a1 7

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η απουσία εξωτερικών καθρεπτών, οι οποίες έχουν αντικατασταθεί από δύο κάμερες που προβάλλουν το υλικό που λαμβάνουν στην οθόνη.