“Χαμόγελα Παντού” από τη CYTA για τα παιδιά

a 82 Νέα Αμμοχώστου
a 4202 Νέα ΑμμοχώστουΛόγω των συνεπειών της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και λόγω της άμεσης ανάγκης που παρατηρείται ειδικά στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά, η Cyta δίνει συνέχεια σε προηγούμενες κοινωνικές τις δράσεις. Αυτή τη φορά διοργανώνει εκδηλώσεις με επίκεντρο τα παιδιά για συλλογή τροφίμων, αλλά και χρημάτων, για στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων και των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.

Βασικό μήνυμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνονται σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου παγκύπρια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σε κεντρικά Cytashop, είναι “Χαμόγελα Παντού”. Μέσα από την έμπρακτη συνεισφορά και στήριξή της στην κοινωνία της Κύπρου, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από τη μέρα της ίδρυσής της, η Cyta επιθυμεί να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να δουν το μέλλον θετικά, μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Η Cyta καλεί λοιπόν το κοινό να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και να στηρίξει με χαμόγελο την προσπάθεια όλης της Κύπρου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση από τα κεντρικά καταστήματα της CYTA στη Δερύνεια, λεωφόρος Ελευθερίας.

Στις εκδηλώσεις προσωπικό της Cyta θα συλλέγει παιδικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα και άλλες παιδικές τροφές, πάνες, παιγνίδια, ενώ θα “κερνά” παγωτό, μουσική και διασκέδαση. Για κάθε Cytashop έχει διαμορφωθεί ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει, ανάλογα με το χώρο, τραγούδια από τοπικές χορωδίες, ραδιοφωνικά live links, ζωγραφική προσώπου και ξυλοπόδαρους ή ακόμη και ποδηλατοδιαδρομές από παιδικούς ποδηλατικούς ομίλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό που θα μαζευτεί, θα δοθεί, κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους, στη Λευκωσία στην Ομάδα “Αγκαλιάζω”, στη Λεμεσό στην Ομάδα “Το χαμόγελο της ζωής”, στη Λάρνακα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, στην Πάφο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάφου και στο Παραλίμνι στο ΚΕΠΑ “Άγιος Χριστόφορος”.

Με την ευκαιρία, η Cyta ευχαριστεί όλους τους φορείς και το προσωπικό της, που συνεισφέρουν αφιλοκερδώς στην κοινή προσπάθεια να δοθεί, μέσα από αυτή της την πρωτοβουλία, ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στην κυπριακή κοινωνία, που δοκιμάζεται έντονα αυτή την περίοδο.