Δεν το βάζουν κάτω οι Τουρκοκύπριοι που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Νέα οργισμένη διαμαρτυρία

diammfs ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Κατεχόμενα, Τουρκοκύπριοι

Δεν το βάζουν κάτω οι Τουρκοκύπριοι οι οποίοι εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, πραγματοποιώντας σήμερα το πρωί, νέα πορεία διαμαρτυρίας, τη δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα , ζητώντας για ακόμη μια φορά, την απρόσκοπτη διέλευση τους από και προς τα κατεχόμενα, ούτως ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στις δουλείες τους

Φωνές οργής έξω από την λεγόμενη βουλή για μια ακόμη φορά . Οι έντονες αντιδράσεις των τ/κ εργαζομένων αντανακλούν την αβεβαιότητα και την αγωνία για το μέλλον, καθώς βρίσκονται στον αέρα σχεδόν τρεις μήνες .Παρά την σταδιακή άρση των μέτρων κατά της πανδημίας δεν μπορούν να μεταβούν στην εργασία τους λόγω της κατάστασης που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊου.

Στην πορεία συμπαραστάτης στους διαδηλωτές και ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος Τουφάν Ερχιουμάν , ο οποίος υποσχέθηκε να συζητήσει το θέμα με τον λεγόμενο πρωθυπουργό των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ.

Οι Τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές πάντως προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τις προσπάθειες τους, για άνοιγμα των οδοφραγμάτων, τονίζοντας για ακόμη μια φορά το αναφαίρετο δικαίωμα τους για άμεση επιστροφή στις δουλειές τους .