Ανδρεάκη για καρκίνο: Η κόρη μου, η δύναμη και η αιτία να μην τα βάζω κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το γεγονός ότι είμαι μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού τέλεσε καθοριστικά σε αυτή τη διαδικασία»

31734FA1 405A 4223 884B 080EDE941A35

H Αντιγόνη Ανδρεάκη, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος από την Κρήτη, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο η Αντιγόνη Ανδρεάκη αναφέρθηκε στη δική της μάχη αλλά και στην απόφαση της να επιστρέψει στη τηλεόραση. «Ξέρει όλος ο κόσμος ότι πάσχω από καρκίνο, ποιος ο λόγος να καλύψω αυτή την αδυναμία, την απώλεια των μαλλιών».

Συνέχισε λέγοντας, «Δίνουμε μια μάχη για να κρατηθούμε στη ζωή, να χάσει τα μαλλιά της μια γυναίκα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, ούτε ο καρκίνος είναι μια εύκολη διαδικασία έχει πολλές δύσκολες και πολλές μαύρες στιγμές.

Είναι μια μάχη που έχει να κάνει με την ψυχολογία σου με το πως αντιδράς στις θεραπείες σου, στα χειρουργεία σου, δεν είναι ένας εύκολος περίπατος. Ανεξάρτητα αν πολλές από εμάς επιλέγουμε να τον περπατήσουμε με θάρρος με δύναμη και με καλή ψυχολογία. Είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για να φτάσουμε μέχρι το τέλος νικήτριες».

Μετέπειτα μιλώντας για την απώλεια των μαλλιών της είπε ότι «η απώλεια των μαλλιών ήταν ένα κομμάτι που μου στοίχησε, αυτή η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά. Εκτός από τα μαλλιά αλλάζει το δέρμα σου, το χρώμα σου, βλέπεις τις συνέπειες, βλέπεις τον εαυτό σου να πρήζεται.

Αν έχω μια υποχρέωση βρισκόμενη στη δημόσια συζήτηση μπροστά από τις κάμερες αυτή είναι να δώσεις δύναμη και στον υπόλοιπο κόσμο».
Επισήμανε πως το νιώθει σαν μια ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία.

«Το γεγονός ότι είμαι μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού τέλεσε καθοριστικά σε αυτή τη διαδικασία. Ήταν η απόλυτη δύναμη και η αιτία να μην τα βάζω κάτω. Η αιτία να είμαι δυνατή γιατί θέλουμε  τα παιδιά μας να μας βλέπουνε καλά» είπε κλείνοντας.