Χαλκιδική: Θρίλερ με εξαφάνιση 26χρονης μαζί με τη 3χρονη κόρη της

Άφαντη παραμένει 26χρονη μαζί με την 3χρονη κόρη της

1 71

Άφαντη παραμένει 26χρονη μαζί με την 3χρονη κόρη της. Η 26χρονη μητέρα έφυγε απ’ το σπίτι όπου διέμενε την περασμένη Τρίτη 21 Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.

Από εκείνη την ώρα, μητέρα και κόρη δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα. Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι. Επίσης, ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Χαλκιδική: Το ζευγάρι είχε έρθει σε διένεξη

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Live News αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση. Παράλληλα, το ζευγάρι τον χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εντωμεταξύ…», ανέφερε ο ίδιος στο Live News.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ. της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Για θέατρο κάνει λόγο ο πατέρας του 32χρονου

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», επισήμανε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό.

Πηγή: iefimerida.gr