Έχασε τις πανελλαδικές ο Αναγνωστόπουλος – Δεν πήγε να δώσει εξετάσεις

Ο πιλότος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε

87D7C83A E34B 4F5A B013 8A256E554142

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με αποτέλεσμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να χάσει τελικά τις πανελλαδικές, καθώς δεν πήγε να εξεταστεί στο πρώτο μάθημα.

Ο πιλότος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος καθ’ομολίαν δολοφόνος της γυναίκας του απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημέρωσε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ότι αυτό το χρονικό διάστημα διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να περάσει στη Νομική, και ζητούσε διακοπή της δίκης.

«Δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου είναι το εξεταστικό κέντρο, μετά την σύντομη διακοπή του δικαστηρίου, λόγω αδυναμίας μεταγωγής από την Αθήνα, όπου διεξάγεται η δίκη, στις φυλακές » δήλωσε στο Πρωινό μας ο δικηγόρος του, Αλ. Παπαϊωανίδης.

«Του χρόνου θα προσπαθήσει αλλά δυστυχώς φέτος χάνεται όλος ο κόπος και η προσπάθειά του, και όχι από δική του υπαιτιότητα» τόνισε ο δικηγόρος.

Πηγή: ΣΚΑΙ