Έγινε η εκταφή της σορού του Στάθη Ψάλτη – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη [εικόνες]

"Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε"

apati 6

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017 και η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, συναδέλφους και θαυμαστές του.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου και η ανάρτηση της σελίδας «Μένουμε Ζωγράφου», σχετικά με το θέμα, είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη.

Στην ανάρτηση αναφέρθηκε, ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε “υπηρεσιακά” και “ουδείς ασχολήθηκε”, ενώ συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Η μία τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου και η άλλη μετά.

“Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν”, έγραφε η ανάρτηση.

galazia simaia 2 1

Το παραπάνω κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά του Δήμου Ζωγράφου. “Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος”, έγραψε μέσα από δική της δημοσίευση στο Facebook.

Λίγο αργότερα, η εν λόγω ανάρτηση “κατέβηκε” και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε στα social media, ενημερώνοντας πως ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο, με τον οποίο και συζήτησαν για το θέμα.

Στο κείμενό της έγραψε:“Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει”.

Στη συνέχεια επανήλθε με ακόμη μία δημοσίευση και μία φωτογραφία του ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: “Χαμογέλα Στάθη μου έχεις όλον τον κόσμο δίπλα σου… Τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άννα Φόνσου… Μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Σ’αγαπάμε”.

Πηγή:protothemagr