Ελευθερία Ελευθερίου: Η κάμερα την «τσάκωσε» να κρυφακούει τους συμπαίκτες της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν κρυμμένη πίσω από τους θάμνους

1 4

Χθες, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας», έγινε γνωστό ότι η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθεί κρυμμένη στους θάμνους όλα όσα λένε οι συμπαίκτες της στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και μάλιστα «πιάστηκε» επ’ αυτόφωρο.

Στη χθεσινή εκπομπή ο Νίκος Παρτσώλης έδειξε στην εκπομπή το απόσπασμα, το οποίο αποδεικνύει την κίνηση της κύπριας παίκτριας.

Η κάμερα μάλιστα του ριαλιτι επιβίωσης, «τσάκωσε» τη τραγουδίστρια να κρύβεται στους θάμνους και να ακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και ακούει τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

«Κρύφτηκε πίσω από εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές συνεντεύξεις και άκουσε μέχρι το τέλος της δικής μου προσωπικής συνέντευξης. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η επικοινωνία σας με τον κόσμο» κατηγόρησε ο Σπύρος Μαρτίκας την Ελευθερία Ελευθερίου.