Ελλάδα: 32χρονη επιχείρησε να κάψει ζωντανό 68χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση

Η 32χρονη γυναίκα επισκέφθηκε τον 68χρονο στο σπίτι του και αφού τον έλουσε με οινόπνευμα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό

b49affbf3b3bc410bc5e3ae42d0f3668 οινόπνευμα, ΣΥΛΛΗΨΗ, φωτιά

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Βόρεια Εύβοια, όπου μια γυναίκα επισκέφθηκε έναν άνδρα στο σπίτι του στο Αχλάδι και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό στις 2 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr μια 32χρονη γυναίκα από την Λίμνη επισκέφθηκε τον 68χρονο στο σπίτι του στο Αχλάδι και αφού τον έλουσε με οινόπνευμα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό.

Ο άνδρας για άγνωστο λόγω παρέμεινε στο σπίτι, παρά το σοβαρό της κατάστασής του ενώ μόλις χτες Πέμπτη 06/01 ζήτησε βοήθεια στο κέντρο υγείας.

Άμεσα δόθηκε εντολή για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω της προχωρημένης κατάστασης των τραυμάτων ενώ λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 32χρονη αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια που την οδήγησαν σε μια τέτοια πράξη καθώς και γιατί ο άνδρας δεν απευθύνθηκε εξ’ αρχής στις Αρχές και δεν αναζήτησε φροντίδα.

Πηγή: cnn.gr