Ελλάδα: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη στο ζαχαροπλαστείο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

1A3D279F 52E3 4B1C 91DA 2E967712AF18 δολοφονία, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η 55χρονη, η οποία δέχτηκε τρεις -σύμφωνα με πληροφορίες- πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, λίγο μετά από τη μεταφορά της.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου και κατόπιν στο νοσοκομείο, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Kατά τη διάρκεια της διαδρομής η 55χρονη διασωληνώθηκε και παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στα ΤΕΠ του Ιπποκρατείου, όπου τελικά δεν κατέστη δυνατό παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να κρατηθεί στη ζωή.

Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».