ΕΛΛΑΔΑ: Κάλεσε ασθενοφόρο και όταν έφτασε δήλωσε ματιασμένος

Ποια ήταν η αλήθεια που δεν έλεγε

0131002E 21FD 4825 AD04 6F148D9354D9

Το συμβάν στην Πάτρα έχει γίνει θέμα στην πόλη και στους κόλπους των social media. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας πως έχει τραυματιστεί από άγριο ξυλοδαρμό. Όταν όμως έφτασε ο διασώστης, ο νεαρός είπε πως δεν είχε χτυπηθεί αλλά ήταν ματιασμένος. Αυτό όπως τόνισε είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να χτυπήσει σε δρόμο της πόλης. Η αλήθεια βέβαια ήταν διαφορετική. Ο νεαρός δεν ήταν ούτε ματιασμένος αλλά ούτε και χτυπημένος από επίθεση που είχε δεχτεί…

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ που έσπευσε να βοηθήσει άνδρα. Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για ξυλοδαρμό ατόμου στο κέντρο της πόλης. Αμεσα ενημερώθηκε ο μοτοσυκλετιστής που έφθασε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ο άνδρας όπως υποστήριξε στο διασώστη δεν είχε υποστεί ξυλοδαρμό, αλλά ήταν… ματιασμένος και είχε πέσει στο έδαφος. Μόνο αυτό δεν συνέβαινε φυσικά, καθώς ο διασώστης αντελήφθη από την πρώτη στιγμή πως ο άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με το tempo24, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, δεδομένου ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να σταθεί όρθιος, γιατί ήταν υπερβολικά πιωμένος και όχι ματιασμένος!

ΠΗΓΗ: newsit.gr