ΕΛΛΑΔΑ: Πακιστανοί γονείς κατηγορούν ομοεθνή τους για βιασμό της ανήλικης κόρης τους – Φέρεται να του ζήτησαν «προίκα»

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η υπόθεση

ELLINIKI ASTINOMIA ΑΝΗΛΙΚΟΙ, βιασμός, Πακιστανοί, προίκα

Οικογένεια εύπορων Πακιστανών κατηγορεί ομοεθνή τους για τον βιασμό κόρης τους, όταν ήταν ανήλικη, ωστόσο σύμφωνα με το βούλευμα οι ίδιοι άνθρωποι στη συνέχεια ζητούσαν από τον νεαρό ένα οικόπεδο στη Γλυφάδα, 50.000 ευρώ εφάπαξ και 500 ευρώ το μήνα.

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τη Δευτέρα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της κοπέλας, που όταν συνήψε σχέση με τον ομοεθνή της ήταν 15 ετών και εκείνος 19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού και εκβιασμού από τον νεαρό, ο οποίος καταγγέλλεται πως την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει γυμνές της φωτογραφίες στα social media, προκειμένου εκείνη να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Για να συναινέσουν

Όπως προκύπτει από το βούλευμα πάντως, οι γονείς της κοπέλας όταν πληροφορήθηκαν ότι η κόρη τους είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον ομοεθνή της και προκειμένου να συναινέσουν σε γάμο, ζήτησαν από τον τελευταίο «προίκα».

Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο μεριές έφτασαν μέχρι τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, με τη μητέρα της κοπέλας να αρπάζει το κινητό του 19χρονου, να μην του το επιστρέφει και στη συνέχεια να τον κατηγορεί για κλοπή 5.000 ευρώ και κοσμημάτων αξίας 20.000 ευρώ.

parapolitika.gr