Ελλάδα: Σκότωσε 36χρονο επειδή τον θεωρούσε ρουφιάνο- Στον Εισαγγελέα 45χρονος

Σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του

B665B9A5 2C2E 4D74 87A0 2FFC532718D6

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Στο ίδιο βίντεο ο 36χρονος, ο οποίος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, ο 36χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει πρόσφατα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα