Ελλάδα: Spyros Panopoulos Automotive – 1η Νοεμβρίου η αποκάλυψη του νέου ”Chaos”

H εταιρεία θα επιχειρήσει επίσης να καταρρίψει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής

spyros panopoulos project chaos greek hypercar 0 cars, chaos, spyros panopoulos automotive

Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Spyros Panopoulos Automotive αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για την επίσημη πρεμιέρα του Chaos αλλά και τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας τα προσεχή χρόνια.

Αναμονή, τέλος. Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου η Spyros Panopoulos Automotive, το νέο Chaos θα αποκαλυφθεί την 1η Νοεμβρίου μετά την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2022, στην οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του Ελληνικού hypercar.

Chaos cars, chaos, spyros panopoulos automotive

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο πρόγραμμα της Spyros Panopoulos Automotive για τα επόμενα δύο χρόνια (2022/2023) περιλαμβάνεται η παρουσίαση του νέου Chaos σε ένα νέο κέντρο-εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται προς ώρας η ταυτότητα και η τοποθεσία του.

Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης ότι το Chaos θα παρουσιαστεί και θα δοκιμαστεί από το BBC-Top Gear.

Με την χορηγία της Red Bull, η εταιρεία θα επιχειρήσει επίσης να καταρρίψει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής.

Ανάλογη προσπάθεια κατάρριψης του σχετικού ρεκόρ θα επιχειρηθεί και για την επιτάχυνση του ¼ του μιλίου (0-402 μ.), όσο και στην πίστα του Nurburgring.

Chaos 01 0 cars, chaos, spyros panopoulos automotive

Μετά το Chaos και ηλεκτρικό city car από την Spyros Panopoulos Automotive
Την 1η Νοεμβρίου, η Spyros Panopoulos Automotive θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης καθώς και ένα υδρογονοκίνητο supercar, όπως η ίδια ανακοίνωσε, αλλά και διάφορα άλλα projects στα οποία εργάζεται εδώ και καιρό.

Ταυτόχρονα, η Spyros Panopoulos Automotive θα ξεκινήσει να δέχεται τις πρώτες παραγγελίες.

CHAOS EXTREME TUNERS PANOPOULOS scaled cars, chaos, spyros panopoulos automotive

alphanews.live