Ελλάδα: Συνελήφθη η 33χρονη που έλουσε με οινόπνευμα 68χρονο

«Nαι, πήγα και τον έκαψα»

1 18 09 08 57 4 68χρονος, Ναρκωτικά, οινόπνευμα, φωτιά

Στα χέρια των αστυνομικών είναι η 33χρονη που είχε επιτεθεί με οινόπνευμα και φωτιά στον 68 χρόνο, στο Αχλάδι Εύβοιας, τη δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου.

Η γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ το πρωί της Τρίτης 18/01 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η 33χρονη είναι χρήστρια ναρκωτικών, ενώ έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Λίμνης ότι όντως πήγε στο σπίτι να τον κάψει και τον παράτησε χωρίς να τον βοηθήσει.

Η 33χρονη, λόγω του ότι παρουσιάστηκε στο Τμήμα μετά το πέρας του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της ενώ αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού.

Του είχε πάρει πάνω από 10.000 ευρώ

Σύμφωνα το eviathema.gr, η 32χρονη φαίνεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που έβαζε στόχο την εν λόγω άνδρα, αφού στο παρελθόν του είχε αφαιρέσει πάνω από 10.000 ευρώ.

Ο άνδρας παρέμεινε από το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου αβοήθητος καθώς η παραλία Φραγκάκι, έχει λιγοστούς κατοίκους με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί από περίοικους το απόγευμα της Πέμπτης 06/01 και να οδηγηθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ενώ λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ βρέθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων και λίγο αργότερα η κρίσιμη κατάσταση τον έφερε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.