ΕΛΛΑΔΑ: Ζευγάρι ανακάλυψε κρυφή κάμερα σε διαμέρισμα που νοίκιασε

Θύματα ενός απίστευτου περιστατικού έπεσαν δυο νεαροί

0C3DC811 DE04 4884 8F11 AA570920A2BC

Θύματα ενός απίστευτου περιστατικού έπεσαν δυο νεαροί οι οποίοι νοίκιασαν διαμέρισμα στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr η 25χρονη που έκανε την καταγγελία μαζί με τον φίλο της είναι εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χαλκιδική.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο δωμάτιο και τίποτα το περίεργο δεν υπήρχε μέχρι τη στιγμή που ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

Μόλις επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, το οποίο και χειρίζεται ακόμα την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στη Voria.gr πως γίνεται λόγος για ακόμα δέκα ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

Πηγή: newsit.gr