Ελλάδα: Ζευγάρι ανεμβολίαστων πέθανε από κορωνοϊό ‑ Αφησαν πίσω τους 3 παιδιά

Πέθαναν με διαφορά 14 ημερών - Είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό που τους καθοδηγούσε

c74776f09878a51a8444323006cf74b0 3 Covid-19, ανεμβολίαστοι, Θάνατος, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λαμία καθώς ένας 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, πέθανε από κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης, στην οποία νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες. Ο θάνατός του ήρθε 15 ημέρες μετά από αυτόν της συζύγου του, η οποία έχασε τη ζωή της επίσης από κορονοϊό.

Οι δυο τους είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου και μετά από μια εβδομάδα χρειάστηκε να διασωληνωθούν, καθώς τα επίπεδα οξυγόνου τους ήταν χαμηλά λόγω του κορονοϊού. Η 52χρονη σύζυγός του πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου και εκείνος συνέχισε να παλεύει και ξεπέρασε τον ιό, όμως οι ζημιές που του άφησε ήταν ανεπανόρθωτες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ήταν ανεμβολίαστοι και η άποψή τους για το εμβόλιο ήταν αρνητική, παρά τα όσα τους έλεγε ο ξάδερφος της 52χρονης, ο οποίος είναι διασώστης του ΕΚΑΒ. Εκείνος προσπαθούσε επανειλημμένα να τους πείσει να εμβολιαστούν, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μιλώντας στην τηλεόραση, ο ξάδερφος της 52χρονης είχε δηλώσει ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό που τους καθοδηγούσε.

Πηγή: edaily