Έντονο ξέσπασα της Ιωάννας: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους…»

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης ήδη άρχισε να ψάχνει λύσεις για να βγει μια ώρα νωρίτερα.

Έντονο ξέσπασμα από την 34χρονη Ιωάννα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, αφού όπως αναφέρει η 35χρονη κατηγορούμενη ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη και «ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Star, το θύμα φαίνεται να δήλωσε σε συγγενικά του πρόσωπα στο νοσοκομείο πως «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

Υπενθυμίζεται δε, πως η 35χρονη, όπως έχει γίνει γνωστό, προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Πηγή:Ant1