Έπαιζε με το αντικουνουπικό και βρήκε τpαγικό θάvατο: Θpήνος για το 10 μηνών βρεφάκι – Απαpηγόρητη η μάνα

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στον Αργυρό Ευβοίας με μωρό ενός έτους που έπαθε ηλεκτροπληξία παίζοντας με το αντικουνουπικό και κατέληξε.

epaize me to antikoynoypiko kai vrike tpagiko thavato thpinos gia to 10 minon vrefaki apapigoriti i mana ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ, ηλεκτροπληξία, νεκρό βρέφος

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στον Αργυρό Ευβοίας με μωρό ενός έτους που έπαθε ηλεκτροπληξία παίζοντας με το αντικουνουπικό και κατέληξε.

Τόσο οι γονείς όσο και η γιαγιά του άτυχου βρέφους λυγίζουν μιλώντας στο Mega. Η γιαγιά του μωρού περιέγραψε πώς το άτυχο βρέφος έχασε τη ζωή του.

«Μια χαρά ήταν τα παιδάκια. Έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα».

«Ήταν με τον μπαμπά εκείνη την ώρα»; ρώτησε ο δημοσιογράφος με την γυναίκα να απαντάει ότι το μωράκι ήταν με τη μητέρα του. «Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία», ανέφερε από την πλευρά της η γιατρός του Κέντρου Υγείας όπου μεταφέρθηκε το άτυχο βρέφος.

«Μου είπε ότι επικοινώνησε με κάποιον παιδίατρο και τους συνέστησε να κάνουν κάποιες μαλάξεις μέχρι να έρθουν εδώ πέρα στο κέντρο υγείας», είπε ακόμη η γιατρός αναφερόμενος στην μητέρα. «Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας είναι αρκετή. Και μεγάλος να ήταν θα τον σκότωνε. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου στη πρίζα, θα με σκοτώσει. Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο», συμπλήρωσε η γιατρός.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020740307

«Έβαλε τα δάχτυλά της σ’ ένα αντικουνουπικό χώρου»

Από την πλευρά της η μητέρα του μόλις ενός έτους βρέφους σημείωσε πως «ηλεκτροπληξία έπαθε, την τράβηξα αλλά δεν πρόλαβα. Εκεί ήμουν. Αυτά τα μικρά αντικουνουπικά του χώρου έχουμε πολλά είμαστε σε χωριό και έχουμε πάρα πολλά κουνούπια όλη μέρα. Βρήκε ένα ανοιχτό και έβαλε τρία δάχτυλα μέσα. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο τον παίδιατρο και μου είπε να της ρίξω νερό. Της έριξα, πήρα τηλέφωνο τον άνδρα μου, ήρθε σπίτι και πήγαμε στο κέντρο υγείας. Με καθοδήγησε η παιδίατρος, του έκανα μαλάξεις και του έβαλα αέρα στο στόμα.

Έκανα ό,τι μου είπαν. Ό,τι μου είπε η γιατρός το έκανα. Μου είπαν από το νοσοκομείο επειδή δεν φορούσε παπούτσια, το παιδί είναι μικρό, τώρα περπάτησε, είναι δέκα μηνών. Μου είπαν ότι επειδή δεν φορούσε παπούτσια έπαθε γείωση. Κάπως το είπαν. Αν φορούσε παπούτσια δεν θα τον χτυπούσε το ρεύμα. Ήταν ξυπόλητο μου είπαν και γι’ αυτό το χτύπησε. Τώρα περπάτησε, τώρα, δεν μπορούσε με παπούτσια. Τον πόνο τον δικό μου να μην τον έχει άλλη μάνα.

Ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από το μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά της σ’ ένα αντικουνουπικό χώρου, πετάχτηκε πίσω το παιδί, την τράβηξε η γυναίκα μου και με πήρε τηλέφωνο. Όταν την φέραμε στο κέντρο υγείας ανέπνεε. Τελικά βγήκε ο γιατρός και μου είπε “τέρμα, ήταν ακαριαίο φίλε. Απλώς δούλευε η καρδιά του».

Η σορός του άτυχου βρέφους πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

 

via: Enimerotiko