Εξάρχεια: Συνελήφθη ο άνδρας που επιχείρησε να βιάσει τη δημοσιογράφο

Ο άνδρας καταζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές μετά από την απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια, ενώ εντοπίστηκε από περιπολία της ΟΠΚΕ στον Άγιο Παντελεήμονα.

a 189

Συνελήφθη ο άνδρας που επιχείρησε να βιάσει τη δημοσιογράφο Ελπινίκη Χάγια στα Εξάρχεια στις 14 Ιουλίου. Ο άνδρας, με καταγωγή από το Μαρόκο, θυμίζουμε ότι είχε συνεργό (δρούσε ως «τσιλιαδόρος») με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί σχεδόν αμέσως μετά την απόπειρα βιασμού της δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που καταζητούνταν εντοπίστηκε χθες τα χαράματα να περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από περιπολία της ΟΠΚΕ, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της δημοσιογράφου

«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είπε στο Star η 41χρονη δημοσιογράφος.

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω» συμπλήρωσε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, που αναζητoύνταν μέχρι χθες.

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

in.gr