Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη και της Καρολάιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου.

γν Γλυκά Νερά, Έγκλημα, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το μυστικό που γνώριζε η οικογένεια της Καρολάιν βγαίνει στο φως και αλλάζει τα δεδομένα ως προς την αντιμετώπιση του έγκλειστου στον Κορυδαλλό, πιλότου.

Το τρίτο πρόσωπο…

Φαίνεται ότι ο 33χρονος είχε επαφές με άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, κάτι που όλα δείχνουν πως ενδεχομένως είχε μάθει η 20χρονη και γι’ αυτό θέλησε να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Για την εν λόγω γυναίκα, η οποία είναι περίπου 40 ετών, υπάρχουν συγκροτημένες πληροφορίες για τον τρόπο επαφής της με τον πιλότο και σειρά λεπτομερειών οι οποίες ερευνώνται, ενώ εξετάζεται και το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν.

Το MEGA προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο πήρε απάντηση από δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η οποιαδήποτε γνωριμία της με τον συζυγοκτόνο δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται πως από την έρευνα προκύπτει ότι το τελευταίο διάστημα, που η αστυνομία ερεύνησε το κινητό και τις τηλεφωνικές επαφές επαφές του 33χρονου, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επαφή του πιλότου με το κινητό της γυναίκας αυτής.

Σε κάθε περίπτωση από τις αρχές επισημαίνεται ότι η 40χρονη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Από την άλλη πλευρά, ο πιλότος, που έπαιζε το ρόλο του «καλού οικογενειάρχη», τώρα θα κληθεί να απαντήσει και για το αν δεν ήταν τελικά τόσο… εν βρασμώ  η δολοφονία της 20χρονης, κι αν είχε σκεφτεί από καιρό αυτό το σενάριο.

gn 1024x585 1 1 Γλυκά Νερά, Έγκλημα, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το δεύτερο στοιχείο…

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο ερευνάται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, είναι το ενδεχόμενο εισβολής ληστών στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά στο πρόσωπο της Καρολάιν.

Αυτό που έχει προκύψει, είναι ότι σύμφωνα με συγκροτημένες πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

«Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του συζυγοκτόνου»

Οι παραπάνω αποκαλύψεις από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο έρχονται να ενισχύσουν τις πληροφορίες που ήθελαν την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν να ξέρει πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη, αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η 20χρονη.

«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, χθες στο Star και είχε προκαλέσει αναταράξεις.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου, παρόλο που τα χρήματα φέρεται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Για τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο καθ’ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη και την είχε «αποκόψει» από τα πάντα, ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας δε σταμάτησαν με πρωτοβουλία της Καρολάιν.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: In.gr