Γυναίκα-μυστήριο ήταν παντρεμένη με τρεις άνδρες ταυτόχρονα

3 γάμοι, Γυναίκα, Ελλάδα, Παράξενα

Τουλάχιστον τρεις πολιτικούς γάμους στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν προηγηθεί τα αντίστοιχα διαζύγια, έχει τελέσει μια 46χρονη γυναίκα, με στόχο να εξαπατά τους ανυποψίαστους συζύγους της και με δικαιολογίες να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά και να εξαφανίζεται.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η γυναίκα-αράχνη, που πριν από δυο χρόνια παντρεύτηκε Βολιώτη επιχειρηματία και μετά από δυο χρόνια τον εγκατέλειψε κι εξαφανίστηκε, έχει τελέσει τουλάχιστον άλλους δυο γάμους σε Ελασσόνα και Αθήνα, χωρίς να λύσει κανέναν, και κάθε φορά εξαφανιζόταν.

Πρώτα φρόντιζε να απομυζά οικονομικά τους συζύγους της αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά χιλιάδων ευρώ κι όταν έβλεπε ότι τα χρήματα τελείωναν φρόντιζε να γίνεται καπνός, χωρίς ν’ αφήνει πίσω της ίχνη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η 46χρονη από την πρώην Σοβιετική Ένωση επέστρεφε συχνά στη χώρα της όπου ξεφορτωνόταν την παλιά της ταυτότητα και εφοδιαζόταν με καινούριο πλαστό διαβατήριο.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, μέσα στα τελευταία 6 χρόνια κατόρθωσε να παντρευτεί 3 ανυποψίαστους επιχειρηματίες και με πρόσχημα δικαιολογίες, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα ή ότι ο αδερφός της έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η έρευνα που πραγματοποίησε το περιβάλλον του τελευταίου της συζύγου, όταν η 46χρονη επανεμφανίστηκε στο Βόλο, ακόμη συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία, πιθανόν, και για άλλους γάμους της γυναίκας-αράχνης.

Πηγή: philenews