«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» – Η φράση στη χαμένη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είναι οι οκτώ λέξεις που είχε γράψει η μικρή Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο της 18ης ανακρίτριας

3ea4a2bc178a23c7e8e7ea3297d9c26c 38

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είναι οι οκτώ λέξεις που είχε γράψει η μικρή Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία περνά από το μικροσκόπιο της 18ης ανακρίτριας.

Τα λόγια του κοριτσιού σοκάρουν και οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν το σχέδιο και τα λόγια της 9χρονης που φαίνεται να είχε βασανιστικό θάνατο.

Η ζωγραφιά έχει τέσσερα πλαίσια και δύο κυκλάκια που παραπέμπουν σε καρδούλες.

Η Τζωρτζίνα, στα πλαίσια φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες καλά κι επισταμένα σαν να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα. Τα άλλα δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σαν φωτοστέφανο.

Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» αναφέρει η Χριστίνα Μπογιατζή, κλινική αναπτυξιακή ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος μιλώντας στην εκπομπή. Παράλληλα, η κυρία Μπογιατζή είπε αναφερόμενη στην φράση που έγραψε ότι «υπερθεματίζει το ουρλιαχτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό…».

Το θρίλερ της χαμένης ζωγραφιάς

Ακριβώς 3 μήνες μετά την δολοφονία της Τζωρτζίνας, οι ζωγραφιές του παιδιού έχουν μπει στο μικροσκόπιο, με μία να έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Από τις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη στέλνει νέα μηνύματα μέσω των δικηγόρων της. Παρά τις αποκαλύψεις, επιμένει ότι για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την κεταμίνη λίγα λεπτά πριν συλληφθεί στις 30 Μαρτίου, τονίζει ότι δεν έσβησε τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν απευθύνθηκε σε κανέναν για να τη βοηθήσει και υποστηρίζει πως είναι μια αθώα που βρίσκεται άδικα στη φυλακή, επειδή όπως λέει τα ΜΜΕ έχουν κάνει το άσπρο – μαύρο στην περίπτωσή της.

Η 33χρονη έχει πάντα στο μυαλό της, το αίτημα αποφυλάκισης που για την ώρα έχει παγώσει, με τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν να εκτιμούν πως η υπόθεση θα τραβήξει και δεν θα εκδικαστεί πριν περάσει τουλάχιστον ένας ολόκληρος χρόνος.

Καθημερινά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι καταθέσεις γιατρών αλλά και νοσηλευτών που έζησαν τα δραματικά γεγονότα, με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να μην δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει και ο τεχνικός που φέρεται να βοήθησε την 33χρονη να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Ένα άτομο που φέρεται να είναι συγγενής της και να έχει ήδη εντοπιστεί.

Ψάχνουν τα ηλεκτρονικά «ίχνη»

Το Live News απευθύνθηκε σε τεχνικό υπολογιστών στην Πάτρα, για να μάθει τι μπορεί να σβήσει ένας ειδικός και αν αυτή η διαγραφή υπάρχει τρόπος να ανακτηθεί.

«Τα ψηφιακά ίχνη τοπικά στον υπολογιστή μπορεί κάποιος που γνωρίζει να τα σβήσει. Κάποιος που θέλει να σβήσει σελίδες που έχει επισκεφτεί είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορεί κάποιος που έχει στο νου του να κάνει κακό μπορεί να χρηιμοποιήσει πρόγραμμα VPN και να καλύψει τα ίχνη του», ανέφερε τεχνικός στο Live News.

H 33χρονη αρνείται τα πάντα και για την κεταμίνη, παρά τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ήδη όπως φαίνεται εδώ, την εποχή που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Ρίο, οι γιατροί ανέφεραν τη χορήγηση κεταμίνης και τη δοσολογία που έπρεπε να δοθεί.

Η κατηγορούμενη όμως επιμένει πως δεν έτυχε να το δει. Εκείνη που για όλες τις ουσίες , όπως η ίδια έχει πει ρωτούσε τους γιατρούς και έψαχνε στο διαδίκτυο, υποστηρίζει ότι για την κεταμίνη δεν είδε και δεν άκουσε ποτέ το παραμικρό. Παρά το γεγονός πως αυτό το έγγραφο ήταν μπροστά στα μάτια της, για μέρες.

Το Ανθρωποκτονιών που συνεχίζει τους ελέγχους για τη διαδρομή της κεταμίνης, θεωρεί απίθανο πλέον να παρουσιαστεί οικειοθελώς το άτομο που έκανε τη δουλειά που του είχε ζητηθεί…

Για καταθέσεις τις επόμενες μέρες, αναμένεται να κληθούν και οι καθηγητές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, που το 2021 διοργάνωσαν το σεμινάριο εγκληματολογίας, στο οποίο είχε πάρει μέρος και η 33χρονη.

Πηγή: in.gr