Ελλαδα

Η τραγική ιστορία της γυναίκας που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Να πάει διακοπές ετοιμαζόταν η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Πάτημα Χαλανδρίου όταν η φωτιά που έφτασε μέχρι εκεί, έχοντας ξεκινήσει από τον Βαρνάβα την Κυριακή, σάρωσε τη βιοτεχνία στην οποία εργαζόταν, με αποτέλεσμα εκείνη να εγκλωβιστεί.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο μπάνιο του κτηρίου, καθώς εκεί βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός της.

Περιγράφοντας, δε, την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της λέει «με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “έχει πάρει φωτιά”. Της είπα “τι κάνεις εκεί πέρα” και μετά κόπηκε η γραμμή».

Μαρτυρία από τη βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

 

 

Μιλώντας στο protothema.gr για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας είπε ότι «από Αναπαύσεως και πάνω είχαν σταματήσει όλα. Η αστυνομία δεν σε άφηνε να περάσεις. Εδώ γινόταν ένα χάος, πού να πρωτοπάει κι η αστυνομία. Τους είπα ότι θέλω να περάσω και μου είπαν ότι απαγορεύεται, γιατί γίνεται χαμός. Όταν ήρθα στις 19:30 κατά σύμπτωση ήταν εδώ και ο δήμαρχος Χαλανδρίου και του λέω “δήμαρχε, ρίξε λίγο νερό στο μαγαζί γιατί καίγεται ακόμη”. Καιγόταν ακόμα μέσα. Όντως έστειλε ένα βυτιοφόρο του δήμου, το σβήνει και φεύγω. Οι εργαζόμενοι είχαν φύγει πριν πιάσει φωτιά. Αυτή η γυναίκα ήθελε να φύγει από σήμερα το βράδυ και να έρθει τη Δευτέρα για δουλειά. Και για να μην χάσει τα μεροκάματα, της λέω έλα δούλεψε το απόγευμα και φύγε κι έλα τη Δευτέρα».

Όπως είπε για τη Νάντια, «ζούσε 25 χρονια στην Ελλάδα και μιλούσε άπταιστα τα ελληνικά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “έχει πάρει φωτιά” και της λέω “τι κάνεις εκεί πέρα”. Έκτοτε κόπηκε η γραμμή δεν ξέρω τι έγινε. Κόπηκε η επικοινωνία και λέω θα έφυγε, πού να φανταστώ ότι θα γίνουν στάχτη όλα. Μετά χτυπάει το τηλέφωνο ότι η Ναντια δεν πήγε σπίτι. Τότε αρχίζουν και μπαίνουν ψυλοι στα αυτιά μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήραμε την αστυνομία και τη βρήκαμε μέσα στο μπάνιο».

Ροη Ειδησεων

Μέχρι Ιορδανία και Λίβανο αισθητός ο σεισμός στη Συρία

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την πόλη Χάμα στη δυτική Συρία αργά χθες…

13 Αυγούστου, 2024

Θεσσαλονίκη: 25χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό υπό την απειλή μαχαιριού

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από καταγγελία 25χρονης για βιασμό από 52χρονο, ο…

13 Αυγούστου, 2024

Χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκλεψε την παράσταση ο πάτερ Λουκάς στον Πεδουλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά ο πάτερ Λουκάς ο οποίος χόρεψε ζεϊμπέκικο με…

13 Αυγούστου, 2024

Υπόθεση Αββακούμ: Τέλος Αυγούστου αρχίζει η εκκλησιαστική δίκη

Τέλος Αυγούστου αρχίζει ενώπιον του εξαμελούς Συνοδικού Δικαστήριού η διαδικασία, που αφορά στην υπόθεση της…

13 Αυγούστου, 2024

Άνοιξε θέση Νηπιαγωγού στο «Γιώρκειο» Δημοτικό Νηπιαγωγείο Παραλιμνίου

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας δέχεται αιτήσεις προσοντούχων Νηπιαγωγών, εγγεγραμμένων στον κατάλογο διοριστέων νηπιαγωγών της…

13 Αυγούστου, 2024

ΥΠΕΞ: Έτοιμες οι αρχές για εφαρμογή του Εστία – «Εχουν τοποθετηθεί κρεβάτια»

Η Κύπρος είναι έτοιμη για εφαρμογή του Σχεδίου Εστία, ανέφερε την Τετάρτη στο ΚΥΠΕ ο…

13 Αυγούστου, 2024