Ιάσονας Μανδηλάς: “Είμαι ομοφυλόφιλος. Οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση” [βίντεο]

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο νεαρός ηθοποιός.

iasonas mandilas 1 Ηθοποιός, Ιάσονας Μανδηλάς, ομοφυλόφιλος

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος, κάτι το οποίο γνωρίζει και η οικογένειά του και έχει αποδεχτεί.

Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου “Τι σου αρέσει από μια κοπέλα”, “πώς φλερτάρεις μια κοπέλα”. Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις. Έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος. Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα.

Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές. Έχω υπάρξει ένα παιδί που του έκαναν μπουλινγκ και τον έβριζαν, συνέβαινε μέχρι την τρίτη λυκείου. Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό που δεν υπάρχει κόσμος”, εξομολογήθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: