Ικαρία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αγγλοκύπριας-Μάχη με το χρόνο δίνουν οι Αρχές

Αστυνομία Εξαφάνιση 34χρονης, Ικαρία

Σχεδόν ένα 24ωρο έχει περάσει από την ώρα την εξαφάνισης της 34χρονης Αγγλοκύπριας Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία και οι έρευνες της Αστυνομίας και του πυροσβεστικού σώματος παραμένουν δυστυχώς άκαρπες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η 34χρονη αστροφυσικός μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου.

Αγγλίδα Εξαφάνιση 34χρονης, Ικαρία

Διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ, ενώ στις 5 η ώρα εχθές ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Χτες στις 10 το πρωί, σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, ο 38χρονος ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε μαζί της και του είπε ότι πήγε για τρέξιμο.

Αστυνομία Εξαφάνιση 34χρονης, Ικαρία

Στις επόμενες κλήσεις του ωστόσο η γυναίκα δεν απαντούσε. Στις 12.40, ανήσυχος, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες από γη και αέρος, στις οποίες εχθές το απόγευμα συμμετείχαν τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

Αστυνομία2 Εξαφάνιση 34χρονης, Ικαρία

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίζεται και σήμερα, ενώ οι αρμόδιες Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τον σύντροφό της, αλλά και άτομα που ενδεχομένως μπορεί να συνάντησαν την γυναίκα όταν βγήκε να τρέξει.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένονται πιθανώς ενισχύσεις από τα γειτονικά νησιά και την Αττική, ενώ έχει υποβληθεί ήδη αίτημα στην πυροσβεστική για να σηκωθεί ελικόπτερο και να συντονίζει τις έρευνες από ψηλά.

Πηγή:Πρώτο Θέμα/Reporter