Μακελειό χωρίς προηγούμενο στο Survivor – «Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε» (Βίντεο)

Μακελειό χωρίς προηγούμενο

3ea4a2bc178a23c7e8e7ea3297d9c26c 5

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, για τη νέα εβδομάδα, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Κόκκινοι τους Μπλε το βράδυ στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι δεύτεροι όμως έμοιαζαν «διαλυμένοι» καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελούσε για τους περισσότερους κόκκινο πανί στην ίδια τους την ομάδα.

Κάτι, βέβαια, που και ο ίδιος ο μισθοφόρος φρόντιζε να υπενθυμίζει με την έντονη προσωπικότητα του. Έτσι, αμέσως μετά την προσπάθεια της Σοφιάνας Αβραμάκη, ο Τάκης Καραγκούνιας δε δίστασε να την κατηγορήσει για τα «ψυχολογικά της».

Αυτό εξόργισε την όμορφη παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor που επιτέθηκε με… νερό στον συμπαίκτη του εμφανώς ενοχλημένη!

Μακελειό χωρίς προηγούμενο

«Τι είπες ρε μ@λ@κ@; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» τόνισε αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας για να υποστηρίξει την συμπαίκτρια του στην ψυχολογική επίθεση που δέχθηκε.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα του Survivor να τον κατηγορεί πως κάνει ριάλιτι.

«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα. «Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

Δείτε όσα συνέβησαν

Πηγή: in.gr