Μαμά αποστομώνει απαράδεκτη δασκάλα: «Όχι κυρία ο δυσλεκτικός γιος μου δε μπορεί να κάνει πιο όμορφα γράμματα»

Μητέρα τοποθετήθηκε δημόσια μετά από σχόλιο που έκανε δασκάλα στο τετράδιο του γιου της για τα γράμματά του.

mama apostomonei aparadekti daskala ochi kyria o dyslektikos gios moy de mporei na kanei pio omorfa grammata δασκάλα, ΔΥΣΛΕΞΙΑ, μαθητηΣ

Μητέρα τοποθετήθηκε δημόσια μετά από σημείωση που έκανε δασκάλα στο τετράδιο του γιου της για τα γράμματά του.

Συγκεκριμένα η μητέρα μιλά για τη μάχη που δίνει το παιδί της με την δυσλεξία, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η δασκάλα γράφει στο τετράδιο του μαθητή: «Πιο όμορφα γράμματα! Μπορείς».

γράμματα δυσλεκτικός

Η απάντηση μητέρας σε δασκάλα για το σχόλιο στο τετράδιο του γιου της

Η μητέρα σε ανάρτηση στο προφίλ της δίνει μία αποστομωτική απάντηση με αφορμή το σχόλιο της δασκάλας:

«Όχι κυρία δασκάλα. Δεν μπορεί. Πολύ σωστά σου απάντησε. Γιατί ακόμα και το να καθίσει να συγκεντρωθεί να κάνει την Αντιγραφή για αυτό το παιδί είναι μια μάχη. Μάχη με τη δυσλεξία που έχει, με την έλλειψη συγκέντρωσης και γιατί δυστυχώς όταν έπρεπε κανείς δεν το βοήθησε να μάθει να κρατάει σωστά το μολύβι και να μην κουράζεται και πονάει.

Και σήμερα μου πήρε μισή ώρα να τον πείσω να κάνει αντιγραφή γιατί ματαίωσες την χθεσινή προσπάθεια του. Κουράστηκα πια να βλέπω παιδιά να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους επειδή δεν τους δίνει κανείς το χρόνο, τον χώρο και τη φροντίδα που χρειάζονται για να ανθίσουν».

via: Enimerotiko