Μάτι – Επίσημη ανακοίνωση: 91 νεκροί – 25 αγνοούμενοι

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι έχουν φτάσει πλέον τους 91, ενώ 25 είναι οι αγνοούμενοι!

Ολοένα και μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, πριν έξι ημέρες. Οπως ανακοίνωσε επίσημα απόψε η Πυροσβεστική, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 91, ενώ οι αγνοούμενοι έχουν φτάσει στους 25. Κάτι που σημαίνει ότι η μοιραία λίστα αναμένεται να μεγαλώσει και άλλο τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικης από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή