Με καρφωμένο μαχαίρι εντοπίστηκε η 28χρονη στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης – Τα αναπάντητα ερωτήματα

F7CCE1AC 29E9 4813 94AA 402062A3486C

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε χθες η είδηση ότι η 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα 30 μέτρων.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Κώστας Πιττιακούδης από το evros news, το οποίο έφερε στο φως την τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης.

Η νεαρή αναζητείτο από το μεσημέρι της Κυριακής 19/2 και βρέθηκε χθες Δευτέρα μαχαιρωμένη και πεταμένη σε μία χαράδρα.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, η 28χρονη ήταν ένα κοινωνικό και δραστήριο άτομο, η ψυχή της παρέας που βοηθούσε τη οικογένεια της στις αγροτικές εργασίες.  Την Κυριακή είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο του χωριού για να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας όπου δεν παρευρέθηκε ποτέ. Τότε άρχισε να γίνεται η πρώτη αναζήτηση καθώς ανησύχησαν τόσο οι φίλοι όσο και η οικογένεια της για την αναπάντεχη εξαφάνιση της.

Ο δημοσιογράφος του evros news, δήλωσε «Το πρωί της Δευτέρας, την βρήκε ο θείος της και ο ξάδερφος της σε ένα άλλο χωριό. Αρχικά, βρήκαν την μηχανή της και εκείνη ριγμένη σε μια χαράδρα 30 μέτρων. Νόμισαν ότι είχε τροχαίο ατύχημα ενώ όταν πλησίασαν είδαν ότι είναι μαχαιρωμένη».

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Τέλος να σημειωθεί, πως το καρναβάλι στην Αλεξανδρούπολη ματαιώθηκε λόγω της τραγικής κατάληξης.

Δείτε το βίντεο: