Οικογενειακή τραγωδiα: Πήγαινε να ανάψει το καντήλι της μητέρας της και έφυγε και η ίδια από τη ζωή

skotothike eno pigaine na anapsei to kantili tis miteras tis πέθανε, Τροχαίο

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας, στοιχίζοντας τη ζωή μιας κοπέλας μόλις 22 ετών. Η Σεβαστή Κατέχου από το Έλος Δ. Ευρώτα σκοτώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα.

Σύμφωνα με  το lakonikos,gr, το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε γύρω στις 6:30΄ πμ του Σαββάτου, στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», τρία χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση προς Στεφανιά.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο, με κατεύθυνση προς Σπάρτη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε η 22χρονη, στο ρεύμα προς Σκάλα. Συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η οδηγός του δικύκλου και να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος οδηγός του ΙΧ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την προανάκριση της Αστυνομίας προέκυψε εμπλοκή και άλλου οχήματος-ΙΧ φορτηγού με οδηγό έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη. Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Από την πλευρά της ωστόσο η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναζητά απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 22χρονη. Οι οικείοι της κοπέλας επιθυμούν μια τεκμηριωμένη πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση, καθώς παραμένουν θολά αρκετά σημεία της αλληλουχίας των στιγμών που οδήγησαν στον θάνατό της.

lakonia troxaio dystyxima kopela1 jpg πέθανε, Τροχαίο

Έτσι, σύμφωνα με το lakonikos.gr, από την πρώτη στιγμή, ο θείος της εκλιπούσας, κ. Γιώργος Μπατσάκης, όρισε τεχνικό σύμβουλο τον κ. Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ξεκίνησε τη διερεύνηση των αιτιών και των παραγόντων του συγκεκριμένου τροχαίου ώστε να καταλήξει σε ένα τελικό πόρισμα.

Είχε χάσει τη μητέρα της πριν πέντε χρόνια

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό μέσο, η 22χρονη είχε βιώσει μια οικογενειακή τραγωδία πριν από πέντε χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν η 38χρονη μητέρα της, πολωνικής καταγωγής, είχε πέσει στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Σπάρτη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 22χρονη σημειώθηκε ενώ η κοπέλα κατευθυνόταν από την Σκάλα στην Σπάρτη για να ανάψει το καντήλι της μητέρας της.

lakonia troxaio dystyxima kopela2 jpg πέθανε, Τροχαίο

via