Πάρτι – εφιάλτης για 18χρονη

Καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν σε δωμάτιο και τη βίασε ο πρώην της

accidente ecuador 2 30 βιασμός, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ένα βράδυ διασκέδασης φαίνεται πως μετατράπηκε σε εφιάλτη για ένα 18χρονο κορίτσι στον Βόλο. Η νεαρή κατήγγειλε ότι βιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, από νεαρό με τον οποίο είχε δεσμό για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά είχαν χωρίσει και βρέθηκαν ξανά σε πάρτι ενηλικίωσης.

Η 18χρονη κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία, ότι ενώ βρισκόταν σε πάρτι ενηλικίωσης με τη συμμετοχή και άλλων συνομιλίκων της, κάποια στιγμή πήγε σε δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα. Στο δωμάτιο ξαφνικά εμφανίστηκε το συνομήλικο αγόρι της, που φέρεται να τη βίασε σύμφωνα με την καταγγελία και όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία συνέλαβε άμεσα τον νερό που φέρεται να είναι συνεργός στον βιασμό, διότι κλείδωσε το ζευγάρι στο δωμάτιο, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ενώ ο επίσης 18χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι σπουδαστής.

Τι έγινε στη διάρκεια του πάρτι – Η κλειδωμένη πόρτα και ο βιασμόςΤο πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός με την 18χρονη κατά τη διάρκεια της γιορτής να δηλώνει ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Τότε πήγε στο πρώην αγόρι της που είχε το κλειδί του σωματίου, την οδήγησε στο σωμάτιο και αφού κλείδωσε έμειναν οι δύο τους στο δωμάτιο. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης και συνεργός, χτύπησε την πόρτα ο 18χρονος πρώην φίλος της νεαρής του έδωσε το κλειδί και του κλείδωσε απ’ έξω μέσα στο δωμάτιο.

Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο 18χρονος πρώην φίλος της την έπιασε από τα χέρια, της έκλεισε το στόμα και την βίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια η κοπέλα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο συνεργό που την κλείδωσε στο δωμάτιο με τον βιαστή της και εκείνος πήγε και ξεκλείδωσε την πόρτα. Ο καταγγελλόμενος ως συνεργός ισχυρίζεται πως ο φίλος του τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσει την πόρτα και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τι συνέβη στο δωμάτιο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για ποιον λόγο κλείδωσε την πόρτα.