Πατέρας της δολοφονημένης 29χρονης στην Ελλάδα: Δεν με άφηνε να δω την κόρη μου εδώ και 4 χρόνια

«Ο γαμπρός μου δεν με άφηνε να δω την κόρη και τα εγγόνια μου»

72f09a857547667d8c411e3f77de75ac 33 29χρονη, ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ, Θάνατος

Συγκλονίζει ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Μεχμέτ, μιλάει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr και την Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτα, λίγες ώρες αφότου έχασε την κόρη του και αποκαλύπτει ότι ο άντρας της τους είχε απομακρύνει από την ζωή τους.

«Είχαμε να δούμε την κόρη μας 4 χρόνια. Ο άντρας της δεν μας άφηνε να την δούμε, να μιλήσουμε μαζί της. Ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια. Εγώ δεν ήθελα να δώσω την κόρη μου σε αυτόν αλλά η κόρη μου τον αγάπησε και έφυγαν μαζί», δηλώνει στο newsit.gr ο κος Μεχμέτ που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν ζει πια η κορούλα του.

Ο κος Μεχμέτ ξεκαθαρίζει ότι «ο άντρας της μέχρι τώρα μας έλεγε ότι η Τζερβιέ έπεσε από τη σκάλα. Δεν ξέραμε τίποτα παραπάνω. Δεν εξαφανίστηκε. Μετά που την έφερε στο νοσοκομείο και όταν μας είπαν οι γιατροί ότι τα χτυπήματα αυτά δεν ήταν από πέσιμο αλλά είναι ξυλοδαρμός μετά, δεν ξέρω τι έκανε. Εμείς με αυτόν δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν ξέρω αν την χτύπησε θα μας το δείξει η δικαιοσύνη».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Τζερβιέ διευκρινίζει: «Δεν έκανα εγώ την καταγγελία ότι ο άντρας της την χτύπησε την κόρη μου». Μάλιστα δηλώνει στο newsit.gr ότι ο σύζυγος της δεν τους επέτρεπε ούτε καν τα εγγόνια τους να δουν.

«Τα εγγόνια μου είναι ένα 10χρονο κοριτσάκι, το αγόρι είναι 7 χρονών και έχουν και 2χρονών κοριτσάκι. Αυτό το μικρό και να το δω έξω δεν το γνωρίζω καθόλου αν το δω έξω. Μόνο το αγόρι έχω δει κάνα δυο φορές, το κορίτσι είναι μεγάλο, αλλά δεν μας άφηναν να τα δούμε.»

Ο κ. Μεχμέτ μας αποκαλύπτει ότι φίλοι τον ενημέρωσαν ότι ο σύζυγος της κόρης του συνελήφθη. «Μας είπαν ότι τον είδαν με περιπολικά. Εγώ δεν πήγα να τον δω. Δεν μιλάω καθόλου μαζί του. Δεν έχω καταθέσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι έχασα την κόρη μου. Αν αποδειχθεί ότι εκείνος την σκότωσε, θέλω να τον κλείσουν μέσα και να μην κάνουν σε άλλους ανθρώπους τέτοια πράγματα. Εάν το έχει κάνει αυτός να σαπίσει στην φυλακή».

Η άτυχη 29χρονη είχε και άλλες δύο αδελφές, μια 24χρονη που έχει και εκείνη ένα κοριτσάκι και μία ανήλικη 14 ετών.