Οι “Ράδιο Αρβύλα” επιστρέφουν!

Arvila21 h 645 450

Η πιο πετυχημένη, σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ευτυχώς επιστρέφει απόψε στον ΑΝΤ1.

Ευτυχώς επιστρέφει για να σατιρίσει ότι και όποιον βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Επιστρέφει για να σατιρίσει ότι και όποιον μας ενοχλεί, μας απογοτεύει, μας προδίδει, αλλά κι όχι μόνο… Επιστρέφει και για να σατιρίσει έξυπνα ότι και όποιον πραγματικά είναι για γέλια!

Ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη “τηλε-συμμορία” από την Θεσσαλονίκη επιστρέφουν σήμερα το βράδυ στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου και είναι διατεθειμένοι να τα πουν και πάλι… έξω από τα δόντια, χωρίς παρεμβάσεις και… στρογγυλοποιήσεις.

Και ίσως αυτός ακριβώς να είναι και ο λόγος που το “Ράδιο Αρβύλα” έχει μείνει στην τηλεοπτική κορυφή για δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να έχει υποστεί την παραμικρή φθορά.

Με αιτία ,λοιπόν, το τηλεοπτικό comeback της παρέας από την συμπρωτεύουσα, ο ΑΝΤ1 μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Arvila1

“… Τα αγόρια επέστρεψαν! Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 23:45, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η αγαπημένη σατιρική εκπομπή.

Στην 11η τηλεοπτική της σεζόν, η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί του, θα βρίσκεται πλέον στον αέρα, με τη μορφή και τη συχνότητα ενός τηλεοπτικού special event.

Η πρώτη εμφάνιση για φέτος, έξι μήνες μετά την τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, θα συμβεί αυτή τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στις 23:45. Μην τη χάσετε!…”