Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Ένας νεαρός συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο

d52dbb283abc8463ec18d4ce24a44001 19ΧΡΟΝΟΣ, δολοφονία, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένας νεαρός συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα, Τάκης Θεοδωρικάκος, γνωστοποίησε ότι συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γράφει συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός, παράλληλα, εκφράζει την «τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».